word-slam-spel-1

Word Slam Spill

 699,-  349,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

«SPIS, GUL, SIRKEL – mener du pannekaker? Eller ananasringer? Eller vent, er sirkelen oppdelt? Så noe du spiser som er gult og formet som en halvsirkel? Å, er det kanskje... en banan?» «Ja, svaret er banan! Et poeng til lag Blå!»

I kommunikasjonsspillet Word Slam konkurrerer to lag mot hverandre samtidig. I hver omgang forsøker en spiller på hvert lag å få lagkameratene sine til å gjette et skjult ord eller en frase med kun ett av de 105 forklarende kortene som er tilgjengelige. Å prate og spille skuespill er absolutt forbudt for fortellerne! De må fortelle historiene sine med kun 105 kort, hver og en med kun ett ord: et substantiv, verb, adjektiv eller en preposisjon. En spiller kan bruke så mange forklarende kort som er ønskelig, og det laget som gjetter riktig først får et poeng. Laget med flest poeng på slutten av spillet vinner!

  • Språk: engelsk
  • Antall spillere: 3–99
  • Alder: fra 12 år
  • Spilletid: 45 min
  • Regler og instruksjoner på engelsk