vinoppnare-happy-man-set-77987-5
vinoppnare-happy-man-77987-2
vinoppnare-happy-man-77987-3
vinoppnare-happy-man-77987-4
happy-men-vintillbehor-set-77987-7

Happy Men Vintilbehør Sett

179,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Forestill deg at du har kjøpt en nydelig flaske vin som du har sett fram til å ta en sipp av hele kvelden, men når det er på tide å nyte flasken innser du at du ikke eier en vinåpner?! Hvordan er det mulig? Skuffelsen er nesten ubeskrivelig og for at du skal slippe å kjenne på samme følelse igjen, anbefaler vi at du alltid sørger for å ha en vinåpner hjemme i fremtiden! 

Happy Men Vintilbehør Sett inkluderer tre små gubber som hjelper deg med å åpne vinflaskene dine – uansett kork! Den ene gubben har en korkskrue, den andre bærer på en flaskeåpner og den siste hjelper deg med å dekke for vinen når du føler at du har fått nok! Felles for de tre gubbene er at de alle er glade for å se deg! Det er i alle fall en stor fordel at de er røde, noe som gjør det vanskelig å unngå å se dem i kjøkkenskuffen! 

  • Materialer: ABS og rustfritt stål
  • Inkl. korkskrue, flaskeåpner og vinpropp
  • Mål: 8 cm