Til toppen
Se full beskrivelse

Valentinsgave 2019 - Til Han & Henne

Visste du at den korrekte benevnelsen på Alle hjerters dag egentlig er "Valentindagen"? Dagen i sin moderne utgave er i stor grad inspirert av amerikansk kultur, men egentlig har den sitt utspring i tradisjoner som oppstod en eller annen gang i løpet av middelalderen i oldtidas Europa. Dagen er til ære for helgenen Sankt Valentin (kjærlighet), og det er derfor vi på Partyking digger denne hellige dagen! En dag der man skal vise partneren sin at man setter pris på hen, uansett omstendigheter.

Man er slett ikke nødt til å gjøre det vanskelig, i mange tilfeller holder det å gi bort en liten rose, en søt liten bamse, eller en liten sjokoladeeske. Alle disse tingene finner du selvsagt i vår Valentinsdaggavekategori! Men, du vil kanskje slå på stortromma og vise at du nesten bryr deg for mye? Hva sier du da til en gullbelagt rose i 24 karat, en bamsebukett, en pute som masserer nakken eller hvorfor ikke en gigantisk bamse, som fyller halve soverommet? Ingenting er for stort, og ingenting er for lite! Det er akkurat derfor vi på Partyking har et så stort og variert sortiment – et sortiment for både deg og meg.

En Valentinsdaggave er heller ikke nødt til å være en materialistisk ting, det kan også være en spesiell opplevelse, en opplevelse som sent vil glemmes! Et eksempel på dette, er at du beiner hjem fra jobb litt tidligere en dag, og rigger opp en haug med hjerteballonger og røde og hvite serpentiner i taket, fyller krystallskålene med deilig melkesjokolade og dekker senga med roseblader. Det vil gi selv den mest følelseskalde et lykkesjokk! Uansett hva du trenger for å ta din elskedes dag til nye høyder – Partyking har det!

Til tross for at året er 2019, har vi mennesker FORTSATT problemer med Valentinsdag-gaver, så vårt tips til en perfekt valentinsdag-gave til kjæresten kommer selvsagt an på nettopp mottageren, men vi har da aldri møtt for eksempel en gutt som har takket neii til kjærlighetskuponger fylt med gratis massasje-tilbud, whiskygodteri, sjokolade og kjærlighetsspill! Vi har nesten ingenting i vår Alle hjerters dag-kategori som ikke passer til en gutt ... eller nja, det måtte i så fall vært nødvibratoren! Vi har heller aldri møtt en jente som har sagt nei takk til godteriundertøy, geléhjerter, slip knots og hjertedekorerte strømpebukser.

For å oppsummere, her finner du alt du trenger til en vellykket Alle hjerters dag!

Filter

Show 147 produkter
castle