vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Jul Adventskalendere

Adventskalendere og Julekalendere

1. desember åpner første luke, og er du tålmodig nok kan du åpne én om dagen helt frem til den 24. En adventskalender kan virkelig få hver morgen i desember til å føles som julaften – og er det ikke akkurat det som trengs i vinterens mørke og kulde? Ta en titt på vårt fantastiske utvalg for å finne den beste julekalenderen for deg!

Adventskalendere for voksne og barn


Hos oss finner du alt du måtte trenge for å feire jul, og ikke minst har vi et bredt utvalg av adventskalendere! Vi har håndplukket de beste kalenderne, slik at du kan finne den perfekte kalenderen for deg, barnet ditt eller noen andre du vil overraske. Tenk deg å våkne den første morgenen i desember 2024 og oppdage en julekalender – hvilken lykke! For voksne er det nesten som å bli barn igjen, og den følelsen husker du sikkert godt.

Sjokoladekalendere for søtsugne


Liker du sjokolade? Da vil du elske vårt utvalg av sjokoladefylte adventskalendere! Vi har et stort utvalg av ulike smaker, varianter og merker å velge mellom. Hver dag frem til julaften kan du åpne en ny dør og nyte en deilig sjokoladebit, noe som både barn og voksne kan enes om som en kjær tradisjon.

Kalendere med leker for barna


For barna har vi et fantastisk utvalg av adventskalendere fylt med morsomme leker. Enten barnet ditt elsker Lego, lekefigurer eller puslespill, vil de elske å åpne en ny dør hver dag og oppdage en hemmelig leke. Kan du forestille deg? En julegave å åpne HVER dag frem til julaften blir garantert en kjempesuksess!

Erotiske adventskalendere


Hvorfor ikke varme opp desembers kjølige netter på soverommet med en haug med sexy voksenleker fra merker som Satisfyer? Ved å velge en eksklusiv erotisk kalender får du en ny spennende overraskelse til både deg selv og partneren din for å krydre julemåneden. En julekalender for voksne rett og slett!

Finn den perfekte julekalenderen for 2024 online!


Sjokolade, bilder, erotikk eller små pakker med leker. Uansett hvilken kalender du synes er morsomst å åpne, så har vi det du trenger for en spennende adventstid! Velkommen til en hel kategori full av herlige julekalendere til julen 2024 – vi har noe for både voksne og barn!
Les mer