Se større bilde

Tilbehør

Tysk Bondegutt Karnevalsdrakt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Feir Oktoberfest og dans hele natten lang til ompa-ompa-musikk iført denne festlige og svært sjarmerende drakten á la tysk bondegutt! Buksene har selvfølgelig skikkelige seler dekorert med reinmotiv samt gullfargede knapper og spenner. Og selvsagt følger det med en trivelig fjærhatt som kronen på verket. Bånnski og prost på deg! Eller skål som det heter på norsk.

Tysk Bondegutt Karnevalsdrakt inkluderer en skjorte, et par selebukser og en hatt. Skjorten er hvit, rett og enkel med en lett forsterket krage og oppbrettede 3/4-ermer. Den er laget av et deilig og mykt materiale. Buksene er lyse- og mørkebrune, har motiv av en rein samt grønne blad med røde små blomster på brystet. I midjen er selene dekorert med 2 stk. gullfargede knapper med borrelåsåpning bak. På baksiden går selene i et kors over ryggen, og bindes sammen med en stor, gullfarget spenne. I midjen sitter et dekorativt bånd med broderte mønster og foran, på sidene, er det broderte reiner og blad, rett under 2 stk. dekorasjonslommer. Nederst er buksene brettet med 1 stk. gullfarget dekorasjonsknapp på hvert bein. Hatten er laget av korthåret plysj, er lyse- og mørkebrun og har en rød fjær i toppen. Strømper og sko er ikke inkludert. Kompletter gjerne med liknende for et utseende som på bildet.

Størrelse: One size (voksen).

Tagger

HENVENDELSER (5)

Henvendelser

 • Skrevet av Annika for 1 år siden
  Lite för liten i hängsläng
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av André for 2 år siden
  Bra dräkt för priset!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Nina for 2 år siden
  Som förväntat, nöjd och glad. Enda lite tråkiga är att det fina bandet i midjan inte fortsätter på baksidan, så shortsen är helbruna, sedda bakifrån.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28434 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle