tube-of-terror-1

Tube of Terror

349,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Bjarne
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  2 av 9 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Serine
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Niklas
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Starkt nå förbannat. Fick även en autograf på tuben utav johnny scoville.
  7 av 11 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Tube of Terror – Røret som inneholder død, smerte og angst på én og samme tid.

Tåler du sterk mat og snacks! Da tar du grundig feil, for når du har fått i deg noen nøtter fra dette røret – som heter "Tube of Terror" – forstår du at det du mener er sterkt, bare er som barnemat å regne. Disse nøttene er ikke krydret med chili... de er krydret med Carolina Reaper-chili! For deg som ikke vet hva dette er, kan vi fortelle at Carolina Reaper er jævlig-forferdelig-fyfaraohvaerdetsomskjer-kommerjegtilådø?-sterkt!

Tør du å ta imot Tube of Terror-utfordringen (også kalt Death Nut Challenge)? Det går ut på at du skal spise 1-2 nøtter om gangen helt til røret er tomt, deretter skal du sitte stille uten å drikke eller spise i hele fem minutter. Klarer du dette uten å løpe og hente vann, yoghurt eller dø på stedet, har du klart utfordringen og du kan kalle deg for en mester! Utfordre deg selv, broren din eller den utrolige "tøffe" pappaen din som tror han klarer det.

MERK at disse nøttene er ekstremt sterke. De skal ikke spises av verken barn, gravide, deg med hjerteproblemer eller av generelt sensitive mennesker. Nøttene inneholder et 13 millioner scoville-ekstrakt, noe som betyr at disse er sinnssykt sterke!

Leveres stykkevis i rør som veier 43 gram.

Ingredienser: Jumbo XL Virginia Peanøtter, rørsukker, carolina reaper paprika, paprika (sjokolade bhutlah, 7 pot hjernestamme, 7 pot douglah, moruga scorpion), havsalt, 13m capsaicin-krystaller, krydder. Forandringer i innholdet i produktene kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalpakken. Ved spørsmål, kontakt vår kundetjeneste.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp hvis ingenting annet oppgis.