Tivoli Godteri

Er du en av de som aldri vinner noe i tivolibodene? Ikke legg for mye i det, alle kan ikke være like gode til å skyte på blink, kaste ring på pinne eller spinne lykkehjul! Heldigvis gjør dette ingenting, for her kan du nemlig kjøpe alt det gøyale, gigantiske godteriet man ofte vinner på tivoli – helt uten at du må kaste en eneste ring! Hvem trenger å kunne sikte når alt du må treffe er «bestill»-knappen, og så er saken i boks? Her er det penga som rår!

Det sies at det er viktig å ta del i noe som er større enn en selv. Vi sier at det er enda bedre om denne store tingen hovedsakelig består av sjokolade, sukker og kjeks. Gi noen en gave de sent vil glemme – og som faktisk nesten er større enn dem selv – ved å gi dem en gigantisk sjokolade! Hvis du er litt freidig, kan du jo driste deg til å si at du vant den på tivoli? Vi lover å ikke si noen ting om hvor du egentlig har skaffet godsakene. Hvis du ikke vil gi dem bort, passer disse gigantiske godteriene også ypperlig som byggemateriale til et godterihus du kan ta en bit av i ny og ne, som i Hans og Grete. Med gigantisk godis er mulighetene endeløse!

Du kan til og med spørre deg selv: Hvorfor dra på tivoli, når jeg like godt kan arrangere det hjemme? Tivolispill med ekte premier vil bli en hit på enhver bursdag eller utkledningsfest. Husk at hovedingrediensen i en vellykket spillbod er premiene. Det er de som lokker folk fra fjern og nær til å komme for å prøve lykken. Med disse enorme søtsakene som en fristende gevinst, vil alle være mer enn motiverte til å ta utfordringen! Sett opp noen enkle spill, som lykkehjul, blinkkasting eller bingo for den saks skyld, før du inviter hele kontaktlisten din! Husk at med så fine premier som dette, vil det nok være en svært tung opplevelse å skulle gå hjem tomhendt. Derfor bør du også skaffe litt godteri i vanlig størrelse til de som ikke nådde helt opp til pallplassering. Vi vil jo ikke ha noen sure miner her!
Les mer