Se større bilde

Terminator Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
299,- 599,-
Velg variant:

Produktinformasjon

GET TO DA CHOPPEEER! Å kle seg som noe annet enn Terminator er bare dumt, spesielt nå når du endelig har sjansen! En utrolig kul maske å ha på til karnevals- og halloweenfesten, og med et utseende som ikke er til å unngå å legge merke til! Tenk deg hvor mektig det blir når du ankommer festen kledd i denne masken, mens vennene dine går i elendige spøkelses- og heksekostymer som alle andre ... oioioi!

Terminator Greyland Film Maske er en superkul og veldetaljert halloweenmaske fra lateksgudene Greyland Film. Masken etterlikner Arnolds karakter "The Terminator", der halve ansiktet er en robot. Terminatormasken er utrolig realistisk, stilig og passer også til hverdagsklær dersom du ønsker det. Masken sitter tight over ansiktet og har hull til både øyne, nese og munn, slik at du skal kunne dra Terminatorreplikkene dine hele kvelden lang! Denne masken, som andre masker fra Greyland Film, holder såpass høy kvalitet at den brukes ved film- og teaterinnspillinger over hele verden.

Tips: Dersom du føler at masken sitter tett rundt øyne, nese og munn så kutter du enkelt større hull med hjelp av en neglsaks eller liknende.

Fakta om Terminator Greyland Film Maske:
  • Materiale: Lateks
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Produsent: Greyland Film
  • Svært realistisk og veldetaljert
  • Masken er heldekkende, og går nedover halsen
  • Hull til øyne, nese og munn
  • Sminkevennlig
  • Allergisk mot lateks/gummi? I så tilfelle fraråder vi deg å bruke denne masken!

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48988 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle