vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
svart-haxa-deluxe-maskeraddrakt-1

Svart Heks Deluxe Kostyme

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

1 099,90 kr

Supplere med

Hvis du ønsker å gå som heks på halloweenfesten trenger du ikke se like skrekkelig ut som hekser pleier å gjøre. Du kan også være en pen heks, det lover vi! Bare se her! Denne flotte heksedrakten er i sin egen klasse og du blir garantert heksen med stor H på skrekkfesten.

Svart Heks Deluxe Kostyme inkluderer en tøyelig, lang og svart kjole i fløyel med lekker rynkeeffekt ved hoftene. Kjolen er i halterneck-modell med åpne skuldre og motiver av sølvstjerner på forsiden. På kjolen sitter også en lang kappe i svart blondestoff som gjør den svært effektfull. Inkludert er også en svart og spiss heksehatt i skinnende finish med rynkeeffekt.

  • Finnes i størrelse: Small, Medium, Large og X-Large
  • Inkluderer: Kjole, stående krage og minihatt
  • Materiale: Polyester og nylon

Kjolen er stretchy, men produsenten anbefaler at du går opp en størrelse hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal velge.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt ekstra, men er i sin egen klasse og kan ikke sammenlignes med andre kostymer. Takket være kvaliteten på tekstilet kan du både vaske kostymet og bruke det om og om igjen.
Art.nr 39357

Størrelseguide

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger