Til toppen
Se større bilde

Star Wars Darth Vader 3D Ryggsekk

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349,- 499,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Å joine The Dark Side er jo kanskje ikke den dårligste idéen, med tanke på at alle nye medlemmer får sjansen til å bære sithlorden Darth Vader på ryggen i form av denne fantastiske Star Wars Darth Vader 3D-ryggsekken! Neste gang du pakker bagen, bør det være denne du putter tingene dine i. For kulere ryggsekk skal man lete lenge etter!

Star Wars Darth Vader 3D Ryggsekk kommer med en bakside som forestiller Darth Vader i 3D-utførelse i en svart og blank skalloverflate av kunstskinn som holder formen, med matchende materiale på skulderreimene.

Inni Darth Vader-ryggsekken er der tre praktiske rom hvor du kan oppbevare litt Star Wars-stæsj og andre små nødvendigheter, og en laptop, da den ene lommen er 29 cm bred.

Ryggsekken har selvsagt justerbare reimer, et håndtak på toppen med en Star Wars-logo, og en glidelås med to fine Star Wars-tags. Selvsagt er ryggsekken offisielt lisensiert.

Materiale: 80% kunstskinn og 20% polyester.

Mål: ca 42 cm høy og ca 43 cm bred.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen34137 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle