Se større bilde

Snugs Deluxe Fleeceteppe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 18
selected_index: 0
349,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Det er så utrolig slitsomt når man akkurat har slengt seg nedpå foran en herlig film, og det ringer i telefonen som ligger i stua samtidig som det begynner å klø på nesen og den nyfødte babyen kiler deg under føttene. Ja, da trenger man armene sine. Med dette Snug Deluxe Fleeceteppet kan du kose deg akkurat som før, samtidig som du kan bruke armene dine. Smart eller hva?

Snugs Deluxe Fleecefilt er et must for alle mammaer, pappaer, jenter og gutter der ute som ønsker å ta sofakosen sin til neste nivå. Det fungerer akkurat som et teppe, men med armer, slik at du kan gjøre ting med armene dine samtidig som du ligger og varmer kroppen din. Teppet kommer i fleecemateriale i størrelsen One size for voksne, men det passer også for barn dersom man liker oversize. Hele koseteppet måler 215 x 150 cm og kan vaskes i vaskemaskin (les vaskelappen først).

  • Materiale: Fleece (100 % polyester)
  • Antall: 1-pakning
  • Farger: Rød, Brun
  • Størrelse: One size voksen
  • Kan vaskes i vaskemaskin
  • Mål: 215 x 150 cm
  • Mål forpakning: 33,5 x 28,5 x 15,5 cm

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen69950 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle