vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Serpentiner

Hva er vel en fest uten serpentiner? Disse festlige og snirklende festdekorasjonene setter ofte prikken over i-en på festlokalet, og det beste er at de er minst like fine på barnebursdagen som på bryllupsfesten eller 50-årsjubileet!
Det som er så fint med serpentiner er at de er veldig enkle å kombinere med andre detaljer, og at de gjør seg minst like godt sammen med ballonger som de gjør med pent brettede servietter, fine duker og girlandere. Vi har et bredt og variert utvalg av serpentiner i alle slags farger, slik at du enkelt kan velge de som passer best med festens øvrige fargetema. En fest er aldri mer enn dekorasjonene, som vi pleier å si!
Kanskje er du en av mange som bruker timevis på å planlegge hver minste detalj, slik at rommet blir seende ut akkurat som du ønsker, eller du er en av dem som foretrekker alt skal gå så raskt og enkelt som mulig uten at du trenger å legge inn så stor innsats. For oss spiller det ingen rolle hva slags festplanlegger du er, vårt utvalg av serpentiner vil fylle alle eventuelle behov du måtte ha.
Når det er skalldyrfest på gang, kan du for eksempel velge å kombinere rislamper med røde serpentiner med små kreps på. Når du står utenfor den videregående skolen og venter på at avgangseleven skal komme løpende ut, kan en rull med serpentiner i hånden som blåses rundt halsen på den som nettopp har fått vitnemålet øke både festfølelsen og gleden. Selv de gangene du vet at huset vil bli invadert av et dusin sukkerhøye unger som vil feire ditt eget avkoms bursdag, kan serpentiner være på sin plass. Da passer det spesielt godt å velge produkter som har et barnevennlig motiv med gjenkjennelige figurer i koselige farger. Eller hvorfor ikke feire at klokken slår tolv på nyttårsaften med sølvfargede serpentiner som, sammen med en festlig og god drink, sørger for at det nye året begynner på best mulig måte?
Finnes det noe bedre enn dekorasjoner som er enkle å bruke og like lett å rydde bort? Slike dekorasjoner lar deg først og fremst nyte selve arrangementet, i stedet for at du gruer deg til timene med vasking og rydding som venter. Serpentiner er det perfekte valget når du vil kunne dekorere på et blunk og rydde opp like fort! Mange av våre produkter kan sorteres som papir, slik at du også kan bidra til miljøet.
Hvis du synes det er for mye jobb å blåse ut alle serpentinene selv når du forbereder lokalet før festen, kan du i stedet velge å kjøpe serpentiner på boks som du enkelt sprayer ut, og som deretter kan kastes i husholdningsavfallet. Så, enten du står overfor halloween, julaften, sankthans eller en overraskelsesfest, finner du alle dekorasjonene du trenger her hos oss! Fest er det morsomste vi vet, noe vi også tror du vil legge merke til når du ser på vårt ekstraordinære utvalg av morsomme og flotte festdetaljer! Våre fargerike og ensfargede serpentiner vil løfte feststemningen, og det er alltid kjekt å ha noen ekstra ruller hjemme for spontane fester.
Les mer