Til toppen
Se større bilde

Romersk Svart Gudinne Deluxe Karnevalkostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
699,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Vil du kle deg ut som en stilig romersk dame til halloweenpartyet, men finner ingen passende kostymer som sprer den rette følelsen av ondskap? De fleste kostymer er jo hvite, og det duger vel knapt til en skrekkfest, liksom. Da passer dette fantastisk lekre Romersk Svart Gudinne Deluxe Karnevalkostymet helt perfekt med den rette "dark goddess"-looken!

Romersk Svart Gudinne Deluxe Karnevalkostyme inkluderer en lekker svart body, med brede og lange skjørtdeler foran og bak i skimrende design. Bodyen har skimrende gullgaloner lekkert dekorert rundt som går opp rundt nakken. Bak ved skuldrene har den tynt, svart og langt blondestoff som gjør den veldig effektfull. Den har også et åpent parti ved ryggen.

Det medfølger også et par svarte sleeves som festes rundt langefingrene, samt et lekkert pannebånd i skimrende gull med ring foran.

Støvler medfølger ikke.

  • Fås i størrelse: Small, Medium og Large
  • Inkluderer: Body med lange skjørtdeler foran og bak, pulsvarmere og pannebånd
  • Materiale: Polyester

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalklær som er av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i sin helt egen klasse! De kan ikke sammenliknes med andre karnevalkostymer, engang! Takket være stoffets kvalitet kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39507 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle