vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Karnevalstema Gresk- & Romersk Kostymefest

Gresk- & Romersk Kostymefest

Akilles, Hercules, Platon, Sokrates, Nero, Julius Caesar, Helena, med flere. Listen kan gjøres uendelig lang på antallet helter og heltinner, filosofer og andre historiske personer som levde under antikkens Hellas og romertiden. Det sies også at det første teateret fant sted i det antikke Hellas, det gamle storslagne samholdet som i mangt og meget regnes som den vestlige sivilisasjons vugge. Det var altså her de første skuespillerne, regissørene og dramatikerne levde, arbeidet og forkledde seg som noen andre.

Stoff til utkledning finnes det derfor godt med, og et kostymetema i gresk- og romersk stil tilbyr mengder av ulike utstyr og klesstiler. Hvorfor ikke kle deg som en romersk soldat, gresk gud, romersk senator, centurion eller en skrekkingytende gladiator? Valgmulighetene er mange.

Hos oss finnes det meste du kan tenke deg fra laurbærkranser til antikke sandaler og alt i mellom. Du kan kle deg ut som keiser eller gladiator, Akilles eller Zeus. Så ta deg en titt gjennom samtlige kostymer så kommer du til å finne noe som passer deg aldeles utmerket på kostymefesten.
Les mer