Se større bilde

Robotman Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 39920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
499,- 599,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Når du ankommer karnevalsfesten, hvor tåken fra røykmaskinen smyger seg fram over gulvet og det langsomme strobelyset blinker, da vet du at det er tid for å briljere! I år er du kledd ut som Terminator, du vet han som er udødelig og prater med en tysk aksent? Når festfolket får øye på deg, da står de der og måper uten en lyd og bare inspiserer det uslåelige antrekket ditt! 

Robotman Greyland Film Maske er en utrolig heftig lateksmaske fra maskeprodusenten Greyland Film. Masken etterlikner Arnolds karakter "The Terminator" fra Terminatorfilmene. Masken er utrolig detaljert med mange igjenkjennende ansiktstrekk, sår og en opprevet skalle der man ser innsiden av en robot. Masken sitter tight og har hull til både øyne, nese og munn, slik at du skal kunne dra kule replikker hele kvelden lang! Denne masken, som andre masker fra Greyland Film, holder såpass høy kvalitet at den brukes ved film- og teaterinnspillinger over hele verden. Gjør karnevalet til ditt karneval, med Mr. Robotman her! 

Tips: Dersom du føler at masken sitter tett rundt øyne, nese og munn så kutter du enkelt større hull med hjelp av en neglsaks eller liknende.

Fakta om Robotman Greyland Film Maske:
  • Materiale: Lateks
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Produsent: Greyland Film
  • Svært realistisk og veldetaljert
  • Masken er heldekkende, og går nedover halsen
  • Hull til øyne, nese og munn
  • Sminkevennlig
  • Allergisk mot lateks/gummi? I så tilfelle fraråder vi deg å bruke denne masken!

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48989 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle