ring-of-fire-sallskapsspel-1
ring-of-fire-sallskapsspel-2

Ring of Fire Selskapsspill

159,90 kr

La oss få presentere et nytt banebrytende selskapsspill som er en kombinasjon av djevelen selv og latterguden! Ring of Fire er et spill der hver spiller må ha mye mot og nerver av stål, for hvem som helst kan når som helst rammes av djevelens verk, og det kan smake skikkelig forferdelig kan vi love deg. Do you have the guts? 

Ring of Fire Selskapsspill er et kjempemorsomt selskapsspill hvor dere kan være opptil fire deltakere. Deltakerne bytter på å skrape (akkurat som skrapelodd) rutene på spillebrettet, og under står det skrevet et drikkeutfordring hver deltaker må utføre. Det kan dreie seg om utfordringer som ”alle gutter drikker” eller ”velg en valgfri deltaker som må drikke 9 slurker”!

Under skraperingene finnes ikke bare utfordringer, men også ”flame-symboler” som de kalles. Når man får dette symbolet må man fylle opp glasset midt på spillebrettet med det man selv har i glasset. Når det fjerde og siste ”flame-symbolet” dukker opp, må den som har skrapt frem symbolet drikke hele glasset med mange skvetter. Sørg for å drikke ulik drikke hele tiden for å gjøre det skikkelig surt for den som taper.

Informasjon om Ring of Fire Selskapsspill:
  • Antall deltakere: 2-4 stk
  • Språk: Engelsk
  • Tid: f.o.m. 10 minutter
  • Det følger med: Et glass, spillebrikker for til sammen 3 spillomganger. Hver brikke kan brukes en gang!
  • Det følger også med bruksanvisning/spilleregler
Art.nr 47669-1

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger