prosecco-pong-4
prosecco-pong-5
prosecco-pong-6
prosecco-pong-7
prosecco-pong-9

Prosecco Pong

199,-

Velg variant:

 • Maren
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Helt konge, drit gøy!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Bodil
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Artig spill og fin eske, men hadde ønsket meg glass av bedre kvalitet. Ikke engangsplastikk.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Andreas
  for 4 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Dette er ikke vits kjøpe. Først og fremst er glassene vanlige planar glass som du like godt kan få kjøpt på lokale daglig varebutikker. Glassene tåler heller ikke hastigheten og kraften pingpong ballene får ved kasting. Dette medfører at glassene faller og det kommer vann overalt!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Begynn festen med å poppe en god flaske Prosecco! Beerpong? Glem det! Dette er prosecco-pong og  dette er spillet som har tatt media med storm.

Vi introduserer den glamorøse kusinen til det klassiske amerikanske spillet Beer Pong, også kalt det optimale festspillet. Men alle liker kanskje ikke smaken av øl som drikkes ut av røde plastglass? Med prosecco-pong blir festen et hakk finere, og av en litt høyere klasse.

Det finnes ikke noe bedre tilbehøret til jentekvelden, grillkvelden eller egentlig alle slags feiringer. Det er den perfekte gave og underholdning. Alle på festen kommer garantert til å bli fornøyd! Vinnere som tapere, får gevinst hver eneste gang.

Reglene – Del dere opp i to lag og organiser prosecco-bordet ditt med 6 glass i en trekantet form. Forsøk deretter å treffe alle glassene med bordtennis-ballen, enten direkte eller via rebound. Om du treffer med ballen, drikker motstanderne opp glasset. Gjenta til man har et vinnende lag! Du kan selvfølgelig endre reglene sånn at de passer akkurat til din fest!

Prosecco Pong inneholder:
 • 12 prosecco-glass i plast
 • 3 rosa bordtennis-baller

Prosecco er ikke inkludert!