prosecco-pong-4
prosecco-pong-5
prosecco-pong-6
prosecco-pong-7
prosecco-pong-9

Prosecco Pong

189,-

art.nr 39298-1
Begynn festen med å poppe en god flaske Prosecco! Beerpong? Glem det! Dette er prosecco-pong og  dette er spillet som har tatt media med storm.

Vi introduserer den glamorøse kusinen til det klassiske amerikanske spillet Beer Pong, også kalt det optimale festspillet. Men alle liker kanskje ikke smaken av øl som drikkes ut av røde plastglass? Med prosecco-pong blir festen et hakk finere, og av en litt høyere klasse.

Det finnes ikke noe bedre tilbehøret til jentekvelden, grillkvelden eller egentlig alle slags feiringer. Det er den perfekte gave og underholdning. Alle på festen kommer garantert til å bli fornøyd! Vinnere som tapere, får gevinst hver eneste gang.

Reglene – Del dere opp i to lag og organiser prosecco-bordet ditt med 6 glass i en trekantet form. Forsøk deretter å treffe alle glassene med bordtennis-ballen, enten direkte eller via rebound. Om du treffer med ballen, drikker motstanderne opp glasset. Gjenta til man har et vinnende lag! Du kan selvfølgelig endre reglene sånn at de passer akkurat til din fest!

Prosecco Pong inneholder:
  • 12 prosecco-glass i plast
  • 3 rosa bordtennis-baller

Prosecco er ikke inkludert!

Henvendelser

80

Spørsmål & Svar

0

Tagger