moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-9
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-1
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-2
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-3
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-4
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-5
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-6
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-7
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-8

Moon Creations UV Neon Pigment Shaker

89,90 kr

Velg variant

La oss presentere markedets beste pigment-shaker fra Moon Creations! Denne sminken holder en veldig høy kvalitet, og det beste av alt er at det er UV-neoneffekt på fargen, noe som gjør at du syns litt ekstra godt i mørket når festen foregår!

Moon Creations UV Neon Pigment Shaker selges enkeltvis og inneholder 14 gram sminke. Velg mellom åtte ulike UV-neonfarger, nærmere bestemt: Rosa, Oransje, Rød, Gul, Grønn, Blå, Hvit og Mørklilla – samtlige med en UV-neon-effekt. Sminken er aldri testet på dyr og er 100 % vegansk. Passer til alle typer fester og tilstelninger, men aller best til blacklight-festen eller ravet!

Selges enkeltvis à 14 gram og er tilgjengelig i åtte ulike farger.

Slik bruker du produktet for best mulig resultat.
Påfør fargen på huden med fingrene, en børste eller svamp. Unngå øyekontakt. Legg til flere lag (når det har tørket) for å øke effekten.
Lad med valgfri lyskilde etter påføring (bruk et UV-lys / Blacklight for å «superlade» for en umiddelbar effekt). Jo lengre du lader, desto mer intens blir effekten. Denne fargen reagerer også sterkt under direkte eksponering for UV-lys. Etter bruk tar du den enkelt bort med såpe og vann. Merkat fargen er mest synlig i bekmørke forhold, og at lys i omgivelsene kommer til å svekke den opplevde lysende fargen. Tykk påføring anbefales for best mulig resultat.
Art.nr 58150

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Tagger