Pastillesker

Salte, søte eller syrlige pastiller som kommer i søte pastillesker gjør suksess både på barnefesten og bryllupet! Finnes det egentlig noe både barn og voksne setter like stor pris på som virkelig gode søtsaker du kan stappe i munnen når søtsuget tar deg? Vi tviler! Det er også en av de tingene som gjør pastillesker til en vinner når du vil skjemme bort gjestene dine ekstra mye, eller bare når du vil unne deg noe helt spesielt på fredagskvelden hjemme på sofaen foran en god film.

Når du tenker på pastillesker, er det første som dukker opp i hodene på mange skikkelig morsomme barnebursdager. Hvis du arrangerer barnebursdag for å feire ditt eget barn, kan du ordne en fiskedam hvor barna i tur og orden får fiske bak et laken med en hjemmelagd fiskestang med en klesklype i enden av snøret. Bak lakenet står du eller en annen voksen og fester en pose i klypen – og i den posen er det helt perfekt å legge en pastilleske! I tillegg kan du unne deg noen esker med søtsaker som du kan kose deg med mens du jobber hardt for å gjøre barna fornøyde. En ekte vinn-vinn-situasjon for alle, med andre ord!

Men nå skal vi ikke la oss lures til å tro at det bare er barn som elsker å få en pastilleske! Når du arrangerer en fest for voksne gjester, kan du plassere pastillesker her og der som gjestene kan forsyne seg av slik at de holder energinivået og blodsukkeret oppe hele kvelden. Disse små detaljene viser også at du som vert ønsker å tilby noe unikt for gjestene dine, og at du tenker på alt fra store til små detaljer. Dette betyr også at du blir festplanleggeren alle snakker om i bekjentskapskretsen!

I vårt utvalg av pastillesker på nettet finner du alt fra den klassiske smaken av salt lakris til tutti frutti og sure karameller som gir deg vann i munnen bare du tenker på dem. Hvis du er ute etter veganske pastillesker, må du sjekke at produktene ikke inneholder gelatin, men de fleste produktene er lagd helt uten andre allergener, som nøtter. Det sies ofte at smaken er som baken – altså delt – og derfor har vi valgt å tilby smaker som kan appellere til alle. Enten du foretrekker søtt eller surt, vil du finne flere valgmuligheter i vårt store utvalg, og selvfølgelig også esker som kan tilfredsstille alle de potensielle gjestenes smaksløker.

Med godteri fra storfavoritter som Malaco og Cloetta, kan du være sikker på at pastillene du kjøper hjem vil gi deg nøyaktig det sukkerkicket du er ute etter. At veien til kjærlighet går gjennom magen er et allment akseptert faktum. Kanskje vil du prøve å få oppmerksomheten til en du har sett litt på i smug? Gjør det med en pastilleske. Kjøp hjem alle smakene du liker best, til en veldig god pris, og du er klar for både fest, vennebesøk og påske!
Les mer