Se større bilde

Tilbehør

Partysett Happy Birthday Roségull

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
349,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Hva sier du til at vi kan tilby et festsett som resulterer i at du ikke lenger trenger å lete etter produkter for å dekorere og dekke bordet med? Blir du glad? Da kan vi melde om at i dette settet er alt du kan tenke deg og som du trenger til festen inkludert. Det vil si servietter, papptallerkener, kopper, partyhatter, dekorasjoner og mye annet som følger med – alle produktene i en gyllen roséfarge med hvite elementer. Luksus, luksus, luksus!

Partysett Happy Birthday Roségull er et fantastisk bursdagssett som inneholder dekorasjoner og tilbehør til å dekke bordet til bursdagsfesten med. Temaet er roségull og passer til så vel voksenfester som barnefester. Produktmaterialet er av papp og lateks. Pakken passer for et selskap på opptil 16 personer.

I pakken er følgende produkter inkludert:
  • 16 servietter (33 x 33 cm)
  • 16 papptallerkener (25 cm/d)
  • 16 pappkopper (9,5 x 7,5 cm)
  • 16 partyhatter (13 cm)
  • 1 girlander (180 cm)
  • 5 konfettiballonger (Ø 30 cm)

MERK at konfettiballongene er laget av lateks og kan fylles med både helium og luft. Flytiden med helium er på opptil 6 timer. Ballongene er fylt med konfetti.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen72471 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle