vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
paranormal-detectives-spel-75683-1
paranormal-detectives-spel-75683-2

Paranormal Detectives Selskapsspill

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

549,90 kr

Se for deg at du våkner en vakker dag, og til din store overraskelse oppdager du at du er et spøkelse! Som om ikke det var nok, innser du raskt at en hel gjeng fremmede nå har samlet seg for å prøve å kommunisere med deg fra den andre siden. 

Paranormal Detectives Selskapsspill er et selskapsspill der spillerne er detektiver som skal finne ut hvordan spøkelset mistet livet. En spiller tar på seg rollen som spøkelse mens de andre spillerne agerer som paranormale detektiver. Detektivene spør så spøkelset om detaljer. Spøkelset svarer på forskjellige spøkefulle måter, for eksempel ved å sette sammen bokstaver til kryptiske beskjeder eller ved å spille tarotkort. Paranormal Detectives Selskapsspill spilles av 2–6 spillere fra 12 år. Spillet tar ca. 45 minutter å spille og er på engelsk. 

  • Antall spillere: 2–6 spillere
  • Alder: fra 12 år
  • Språk: engelsk
  • Tid: 45 minutter
  • Følger med: 1 spillebrett, 35 interaksjonskort, 17 tarotkort, 3 spøkelsesinteraksjonskort, 28 fortellerkort, 5 detektivskjermer, 1 spøkelsesark, 1 ark med fjærpenn, 5 detektivark, 6 penner, 2 rep, 5 markører til snakkebrett, 10 skademarkører samt 3 spøkelsesmålere. 
Art.nr 75683-1

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger