opposuits-cashanova-skjorta-74594-1
opposuits-cashanova-skjorta-74594-2

OppoSuits Cashanova Skjorte

 449,-  229,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis størrelseguide

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

KATSHING! Hvis du vil pynte overkroppen med en av the founding fathers of the United States, kan vi ikke forestille oss en mer passende skjorte enn denne. 100 dollar bills så langt øyet rekker. Ja, dette er et virkelig luksuriøst og eksklusivt plagg! 

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige skjorter (bortsett fra kvalitet og passform) og de er laget av morsomme, uvanlige mønstre og farger i en gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen.

OppoSuits Cashanova Skjorte består av en luksuriøs skjorte med dollarmotiv. Skjorten er laget av 100 % polyester og finnes i størrelsene: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49. Annet på bildet følger ikke med.

  • Materiale: 100 % polyester
  • Finnes i størrelsene: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49
  • Bare skjorten er inkludert 

Legg merke til at OppoSuits skjorter kommer i slim fit-modell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen hvis du er i tvil om to størrelser.