USA

Finn frem din indre yankee! Her er det et fantastisk utvalg av produkter som er larger than life. Vi har flagg, hatter og bodysuits å ta fram til 4. juli, på Halloween, Thanksgiving eller til neste karneval når du føler deg litt bigger and better.

Er det du som har invitert til fest med bare noen grillede hamburgere, kan du raskt skape litt amerikansk følelse ved å dekorere døren med the starspangled banner og ønske gjestene velkommen utkledd som vaskeekte blå-hvit cheerleader med blå-hvit-røde kopper og tallerkener eller serpentiner. Du kan til og med invitere gjengen på Beerpong-party som spilles på ditt sammenleggbare beerpong-bord – selvsagt spiller du utkledd som Lincoln, Washington eller Hulk Hogan. Dra fram den blå morphsuiten din eller ta på flosshatten med det amerikanske flagget på når du ser baseball eller NBA hjemme i sofaen.

Går USA-crushet ditt enda dypere, så finnes det selvsagt Uncle Sam-karnevalsdrakter som du kan loffe rundt i mens partneren din har tatt på seg frihetsgudinneantrekket sitt eller ganske enkelt hamburgermasken sin.
Les mer