mus-deluxe-tillbehorskit-1
mus-deluxe-tillbehorskit-2

Mus Deluxe Tilbehørssett

179,-

Velg variant:

 • Maria Jesusa
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Noen syns at mus er morsomme og søte, mens andre syns de bare er ekle og skumle. Dersom du skal på en utkledningsfest som har dyretema, kan du kombinere dette tilbehørsettet på en måte som gjør deg til en søt mus, og dersom du skal på halloweenfest kan du gjøre det motsatte. Sett på deg tilbehøret og gi deg selv en uhyggelig sminke, så blir du ganske sikkert skremmende.

Med Mus Deluxe Tilbehørssett får du de accessoirene du trenger for å komplettere musekostymet ditt. Alt kommer i fargene grå og rosa, og du får et par ører, en søt sløyfe og en musehale.

 • Materiale: polyester
 • Inkl. hårbøyle med ører, rosa sløyfe for halsen og hale med rosa sløyfe
 • Ingenting annet på bildet følger med
 • Størrelse: One-size (voksen)

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalskostymer og tilbehør som er av en fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mer, men de er også i en klasse helt for seg selv!