moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-1
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-2
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-3
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-4
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-5
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-6
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-7
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-8
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-9
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-10

Moon Creations Pro UV Neon Ansikts- & Kroppsmaling

129,90 kr

Velg variant

Her har du en ansikts- og kroppsmaling til den litt mer «seriøse» sminkøren! Denne sminken, som dessuten lyser opp under UV-lys, er et must til både halloween- og karnevalsfester samt til ravefester og festivaler. Sminken er superenkel å påføre på huden, og den er like enkel å fjerne når kvelden er over.

Moon Creations Pro UV Neon Ansikts- & Kroppsmaling leveres enkeltvis i en beholder à 36 gram, og finnes i hele åtte ulike farger – samtlige med en UV neon-effekt. Sminken er enkel å påføre i både ansiktet og på kroppen, og det beste av alt er at den er selvlysende under UV-lys. Helt perfekt til ravefesten eller nattklubben, men også til halloweenfesten!

Selges enkeltvis à 36 gram og finnes i åtte ulike farger.

Slik bruker du produktet for best mulig resultat.
Påfør fargen på huden med fingrene, en børste eller svamp. Unngå øyekontakt. Legg til flere lag (når det har tørket) for å øke effekten.
Lad med valgfri lyskilde etter påføring (bruk et UV-lys / Blacklight for å «superlade» for en umiddelbar effekt). Jo lengre du lader, desto mer intens blir effekten. Denne fargen reagerer også sterkt under direkte eksponering for UV-lys. Etter bruk tar du den enkelt bort med såpe og vann. Merk at fargen er mest synlig i bekmørke forhold, og at lys i omgivelsene kommer til å svekke den opplevde lysende fargen. Tykk påføring anbefales for best mulig resultat.
Art.nr 58396

Henvendelser

3

Spørsmål & Svar

0

Tagger