LED Masker

Å gå på rave, black light-fest eller lignende er ikke bare-bare... Da gjelder det å kle seg ut, men ikke som om man skal på vanlig
halloweenfest eller karneval, her gjelder det å kle seg ut slik at man vises både i mørket og under strobes. Det gjør du absolutt enklest ved hjelp av en lysende LED-maske fra vårt gigantiske sortiment!

På Partyking finner du et stort utvalg av LED-masker til alle anledninger. Vi har led halloween-masker med skumle motiver som passer perfekt til halloween, led-masker med led-funksjoner som passer perfekt til rave, masker formet som et klovneansikt og led light masker som lyser og blinker til musikken samt mye mer! Hos oss kjøper du din led-maske til alle anledninger.

Skal du på svensk temafest? Hvorfor ikke ta med deg en venn og kjøpe hver deres EL-wire-maske eller en led face maske, der det ene ansiktet lyser blått og det andre lyser gult? En skikkelig konge-kombinasjon som de andre gjestene vil elske.

I vår LED-kategori finner du også masker, i tillegg til maskens motiv, med forskjellige lysinnstillinger. Det kan for eksempel være at masken blinker i takt med musikken som spilles på festen du befinner deg på. Det blir skikkelig kult å ha den på seg når man danser. Vi har også led-masker, led purge masker, som blinker i forskjellige mønstre, hastigheter og naturligvis også i forskjellige farger.

Velkommen til Partyking for å kjøpe din led-maske online! Vi har et stort utvalg til uslåelige priser.
Les mer