ogonmask-med-ratta-1

Maske med Rotte

49,-

Velg variant:

 • marie
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Historien om rotten i pizzaen har du kanskje hørt. Men har du hørt den om rotten i hodet? Ikke? Det er kanskje fordi det er du som vil ha hovedrollen i den historien, etter at du har dukket opp på halloweenpartyet og skremt vettet av vennene dine med denne ekle rottemasken. De kommer garantert ikke til å kunne slutte og prate om deg, og snart er det en ny vandrehistorie som har oppstått.

Maske med Rotte er laget av et striesekklignende mørkegrått materiale med hull for øynene og istykkerrevne frynser rundt ansiktet. Ved den ene tinningen stikker det ut en lang, brungrønn hale, ved den andre stikker det ut et rottehode. Begge sidene er nedstenket av blod, så det ser ut som om rotten har tygget seg gjennom hodet ditt og deretter satt seg fast. Ekkelt, skremmende og aldeles herlig til halloween!

One size (voksenstørrelse).