Se større bilde

Tilbehør

Lag Dine Egne Griffelballonger

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 80
selected_index: 0
129,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Noen ganger kan det være vanskelig å velge et motiv på ballongene. Noen ganger er kanskje ikke motivet du har i tankene, på nettstedet vårt engang. Da er disse Lag Dine Egne Griffelballongene et perfekt valg. I settet får du 20 gummiballonger med tilhørende pinner, ballongsnor og krittpenn. Med den medfølgende pennen kan du tegne ditt eget motiv på ballongene. Du kan for eksempel tegne en stygg gammel mann og skrive: "Grattis Hans-Erik 99 år".

Settet inkluderer 20 ballongpinner i plast, 20 lateksballonger, ballongsnor, fester og krittpenn. Hver ballong måler cirka 28 cm oppblåst og kan fylles med både helium og luft. Ballongen har en flytid på opptil 6 timer med helium. Settet leveres i en fin og informativ boks og blir en fin gave til barna eller til å bruke på festen.

Leveres som et komplett sett.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen67032 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle