gor-din-egen-olkalender-2
gor-din-egen-olkalender-4
gor-din-egen-olkalender-3
gor-din-egen-olkalender-5
gor-din-egen-olkalender-6

Lag Din Egen Ølkalender

229,-

art.nr 67906-1
Å sitte med en litt kjedelig sjokoladekalender passer vel kanskje ikke for oss voksne, men tilbudet på markedet er nesten fraværende og i flere år har vi måttet nøye oss med en billig sjokoladekalender fra nærmeste dagligvarebutikk. I dag, kan du som voksen skaffe deg en mer «voksenvennlig» adventskalender i form av en ølkalender! En ølkalender som du kan lage selv! Drikk øl hver dag og gi bort til venner eller slektninger som setter pris på en god øl.

Lag Din Egen Ølkalender er en kartong (julekalender) med et morsomt julete motiv som du fyller med valgfri øl. Kartongen (adventskalenderen) er enkel å lage fra en brettet posisjon og når dette er gjort, så er det bare ølen som mangler. Overraske vennen, kjæresten, pappa eller farfar med en ordentlig morsom og nytenkende julekalender. Ølen får du dessverre stå for selv, ettersom vi har ordentlig dårlig smak her hos Partyking.

Ølkalenderen er lagd i bølgepapp og rommer totalt 24 bokser i størrelsen 50 cl eller mindre og flasker opp til 25 cm høye (standard 33 cl glassflasker pleier å være 22 cm høye). Du fyller ølkalenderen før du lukker lokket. Ølkalenderen er kjempeenkel å montere og krever verken teip eller saks. Monteringsanvisning på engelsk medfølger på kartongen og kan lastes ned her.

  • Materiale: Wellpapp
  • Mål montert: 45 x 30 x 25 cm
  • Lommer til 24 flasker/bokser (opp til 50 cl)
  • Merk at kalenderen leveres uten øl
  • Enkel montering (ingen teip eller lignende kreves)
  • Kalenderen fylles fra undersiden

Henvendelser

12

Spørsmål & Svar

0

Tagger