vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik skaper du en legendarisk skalldyrfest!

Slik skaper du en legendarisk skalldyrfest!

For å lindre sorgen over at sommeren går mot slutten, samles vi på uteplassen en siste gang for å fylle magen med sjømat, sommerens kaker og noe godt i glasset. En hyggelig og nødvendig tradisjon som setter punktum for sol, bading og alt annet som har preget livene våre disse lyse sommermånedene. Det er tid for krepselag, og ingenting overlates til tilfeldighetene. Derfor har vi laget den ultimate guiden som dekker alt du trenger til en heidundrende skalldyrfest. Duker, klær, aktiviteter og mye mer – se gjennom listen nedenfor slik at du ikke går glipp av noe. Nå tar vi et skikkelig farvel med sommeren!

Dramatisk dekor

Hvis du sitter til bords med en vakker måne som våker over deg sammen med fargerike lykter og svaiende krepsegirland – da kan du være sikker på at du er på et skikkelig krepselag. Ingen begivenhet er så dramatisk i sin dekor som denne skalldyrkvelden – her har du alle muligheter til å skape en magisk atmosfære med de mange fargerike dekorasjonene våre! Hvorfor ikke henge en lysslynge som prydes av 8 rødkokte kreps i taket?

Hatten på snei

Når gjestenes hodeplagg begynner å skli ned i fjeset, kan det anses som bevis på et vellykket krepselag. Vi har selvfølgelig de klassiske partyhattene med kjegleform, men hvis du vil heve stemningen enda litt mer, har vi også boppers med to illrøde klør som vifter mot himmelen. Men det festligste er likevel krabbehatten – med den på hodet er det umulig å kjede seg (vi har prøvd).

Skalldyrknekketing

Så er tiden kommet for litt skikk og bruk. Det finnes en hel vitenskap rundt skalldyrspising, og for å få ut mest mulig kjøtt kreves det verktøy i form av saks, tang og kniver. Skaff deg vårt sølvfargede verktøysett for profesjonell spising på høyeste nivå! For du er vel ikke et udyr som spiser med hendene, eller hva?

Festdekket langbord

Med langbordet nøye montert i hagen gjenstår det bare for deg å skape en hyggelig atmosfære for deg og gjestene dine. Dette gjør du enkelt ved først å hive en skalldyrsdekorert duk over bordet, og deretter drysse krepsekonfetti over duken til armene ikke orker mer. Med små bordkort på hvert glass unngår du konflikter om hvem som skal sitte hvor – og selvfølgelig slynger de fargerike serpentinene seg mellom snapsglass og sommerpai. Skalldyr krever et pent langbord!

Sørg for lekker borddekking!

På arrangementer med mat i fokus legger vi litt ekstra kjærlighet i serviset. Vi lar det gamle finserviset ligge igjen i vitrineskapet til fordel for bordbrikker med glade kreps og papptallerkener i samme tema. Hvis det skal drikkes, klikker du hjem shotglass som prydes av små skalldyr – da blir det ekstra gøy å heve glasset!

Krepsete klær

Når det kommer til klær, ser vi helst at du går all in. Den nystrøkne finskjorten kan dermed forbli i skapet sammen med den blomstrete sommerkjolen. I stedet satser vi på det rådende temaet og kler oss ut som kreps med både krepsekostyme og lateksmaske. Det finnes selvfølgelig krepsekostymer til barna også – og til og med hunden har mulighet til å bytte identitet for en kveld!

Fun & Games

Når skalldyrtallerkenen er tømt og det begynner å klø i beina, er du klar for aktivitet og bevegelse! Utfordre festen til et spennende parti med utendørsbowling i hagen med oppblåsbare kjegler og kuler. For tradisjonalistene er det selvfølgelig Kubb som gjelder – spillet som er like spennende som det er irriterende når lagkameraten din insisterer på å kaste pinnene sine farlig nær kongen. For en tivolifølelse kan du jo alltids prøve treffprosenten din på en haug med fargerike ballonger. Popp i vei!

Ha det gøy og lykke til Partyking!!