vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Krepselag Oppdekking til Krepselag

Oppdekning til Skalldyrfest

Krepselaget er en veldig hellig tradisjon for det svenske folket, og denne høytiden feirer man egentlig i nesten hele august måned! I tillegg til å synge, kle seg ut (i noen tilfeller), drikke voksendrikk og omgås så gnafser man i seg utrolig mye skalldyr! Regel nummer én er at skalldyrene skal være røde, gjerne knallsuperduper-røde. Hvis du ikke har feiret svensk krepselag før, har du gått glipp av noe stort. Så hvorfor ikke la det bli første gangen i år?

Oppdekkingen er veldig viktig innen krepselaget! I løpet av denne dagen/måneden er det smekke, røde, hvite og blå serpentiner, krepsedekorerte tallerkener og rødt bestikk som gjelder! Fra taket henger månelykter, og på gulvet ligger det renskede matrester som ikke engang hunden vil spise. En veldig viktig ting er serviettene, for et krepselag er nok blant de mest "grisete" høytidene i svensk historie. Tror du oss ikke? Vi får vel se i august ...

Det er ikke noe problem, for hos Partyking finner du alt tilbehøret du kan tenkes å trenge for å få en vellykket oppdekking til krepselaget eller skalldyrfesten! Her finner du mange røde, hvite og blå dekorasjoner, ting som er dekorert med kreps og hummer, rare smekker for voksne (?!), bordløper og mye mer! Vi har til og med serpentiner med motiv av kreps! I tillegg til selve "tallerken-bestikk-glass"-modellen har vi også utrolig mange skalldyrgafler, ferdige oppdekkingsett, skalldyrkniver, kortholdere, flaskeåpnere, og bordløpere – alt med form eller utseende som kreps! Man kan i alle fall si at når du ser gjennom denne kategorien, ja da får du mange tips og ideer til hva du kan lage selv hjemme!

Hos oss finner du helt enkelt alt til en krepselag eller skalldyrfest, uansett om det er tallerkener, spesialbestikk, tenger, smekker eller bordløpere du er ute etter! Alle produktene er naturligvis testet av Partykings egen skalldyrjury, så dermed trenger du ikke å bekymre deg over kvaliteten! Du er hjertelig velkommen innom for å handle dekorasjoner og utstyr til oppdekkingen online hos oss!
Les mer