Se større bilde

Tilbehør

Konfettiballonger I Believe In Unicorns

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3149
selected_index: 0
39,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Kule, konfettifylte ballonger med teksten "I Believe In Unicorns" – for hvem gjør vel ikke det? Det virker som om hele verden er helt besatt av de nydelige eventyrhestene, så disse ballongene passer bra til de fleste fester og selskap. Her får du de garantert fineste ballongene til alle slags fester! Match med andre ballonger eller bruk dem alene – valget er ditt.

Konfettiballonger I Belive In Unicorns inneholder fem lateksballonger. Hver ballong er 30 cm i diameter, gjennomsiktig med teksten "I Believe In Unicorns" og inneholder fargerik konfetti. Husk at ballongene må gnis for at konfettien skal "våkne" inni ballongen. Du kan fylle ballongen med helium eller luft. Med helium har den en svevetid på ca. 6 timer.

Selges i 5-pakning.
Vi anbefaler å bruke ballongpumpe når du blåser opp dine latexballonger for å minske risikoen at de sprekker i ansiktet.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Susanne for 1 år siden
    Supersöta ballonger! Dock lite för tunga för att hållas uppe med helium, men var lika fina på golvet och borden som de hade varit i taket!
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen54671 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle