inbjudningskort-magical-unicorn-1

Invitasjoner Magisk Enhjørning

49,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Tilbehør

Metallpenn Gull & Sølv

Metallpenn Gull & Sølv

2-pakning
47,- 59,-
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Inviter vennene dine på en magisk enhjørningsfest med disse søte invitasjonene! På forsiden er det en fin enhjørning, og på baksiden er det plass til å skrive all informasjon om festen som vennen dine må vite. Søte klistremerker gjestene dine kan bruke til å markere datoen i kalenderne sine følger også med invitasjonene.

Invitasjoner Magisk Enhjørning inkluderer åtte stykk formskårede invitasjoner i forskjellige pastellfarger med en enhjørning på. På kortene står det "You're invited" med rosa bokstaver. Kortene er lagd av papir og de er 10,7 x 15,8 cm store. Konvolutter til invitasjonene og klistremerker du kan forsegle konvoluttene med er inkludert.

Selges i 8-pakning.

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0