Hem
Våre beste tips til utdrikningslaget for dame

Våre beste tips til utdrikningslaget for dame

Nei, men se der! Er det ekteskap i luften, sier du? Hvis du har fått den store æren av å være arrangør når den blivende bruden pensjonerer seg fra singellivet, kan vi bare gratulere deg! Vi har alt du trenger til utdrikningslaget, slik at det huskes lenge etter at kirkeklokkene har stilnet. Ta en titt nedenfor og la deg inspirere av dingsene som får maks ut av kvelden når team bride går ut for å gjøre byen utrygg.

Antrekk!

Når det kommer til utdrikningslag er reglene enkle. Dere bør kle dere så hysterisk som mulig, med rosa cowgirlhatter, store solbriller og matchende overaller som fører tankene tilbake til begynnelsen av 80-tallet. Ikke glem at den blivende bruden må adlyde ditt minste vink, så hvorfor ikke benytte anledningen til å kle henne i en megastor enhjørningsdrakt eller en hårete mankini bikini? For ekstra samhold i gruppen anbefaler vi ordensbånd og tatoveringer som tydelig viser hva anledningen gjelder Team Bride!

Luksuriøse drinker!

Man gifter seg kun én gang (nåja), så bobler bør det drikkes – i store mengder! Sørg for å konsumere den boblende rosévinen din i matchende glass som på stilig vis kunngjør at det er tid for party, bitches! Eller sats på jordens største Margarita for å få rommet til å snurre. Presenter shots på et elegant stativ, eller kanskje du foretrekker at dere drikker av blinkende LED-ringer? Mulighetene er uendelige, men ikke glem å gi kveldens hovedperson en flaske på innerlomma før dere går ut!

Pynt!

Lokalet må selvfølgelig pyntes og temaet er naturligvis penis. Spenn opp en enorm ballonggirlander som gjør bruden klar over at det nå er same penis forever som gjelder. I taket henger en praktfull penis fullstappet av diverse godsaker som med fordel kan slås i stykker – Mexican style! Kompletter med en haug med stilige utdrikningsballonger som du fyller dansegulvet med.

Dekk bordet!

Ikke engang ved bordet slipper man unna penisene. Både tallerkener og partypicks fører tankene til snusk og synd – først da skjønner man at dette er et ekte utdrikningslag! Vil du hedre bruden litt ekstra bør du selvfølgelig piske sammen en kake som prydes med hennes vakre fjes – vi hjelper deg med å designe et høyst personlig kakebilde på et blunk! Ikke glem å legge ekstra vekt på bordplasseringen med glitrende diamantringer i gull. Små detaljer som pynter opp!

Lag morsomme aktiviteter!

Girls just wanna have fun – sørg for å laste opp med morsomme leker for å gjøre det ekstra gøy. Våre beer pong-bord er alltid en stor suksess, og hvis øl ikke er noe for deg, finnes det varianter hvor ølen byttes ut med sprudlende Prosecco! For sangfuglene har vi ladet opp med karaoke og for de av dere som nekter å sitte stille utfordrer vi dere til en kaotisk runde med Twerk Pong! Syng farvel til singellivet mens pingpongballene spretter fra rumpa! Hvis du vil gi bruden gode råd til ekteskapets lange og krunglete sti, kan du hente frem «advice for the bride» – boksen som dere fyller med tips og triks for en vellykket ektestand.