vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Våre beste tips til utdrikningslaget for dame

Våre beste tips til utdrikningslaget for dame

Nei, men se der! Er det ekteskap i luften, sier du? Hvis du har fått den store æren av å være arrangør når den blivende bruden pensjonerer seg fra singellivet, kan vi bare gratulere deg! Vi har alt du trenger til utdrikningslaget, slik at det huskes lenge etter at kirkeklokkene har stilnet. Ta en titt nedenfor og la deg inspirere av dingsene som får maks ut av kvelden når team bride går ut for å gjøre byen utrygg.

Antrekk!

Når det kommer til utdrikningslag er reglene enkle. Dere bør kle dere så hysterisk som mulig, med neonfargede treningsdresser og fullt utstyrte øl-hjelmer som hodeplagg. Og pynt deres utseende med Bride to Be-briller til bruden og rosa solbriller til resten av jentegjengen, det er jo tross alt detaljene som teller! Ikke glem at den blivende bruden må adlyde ditt minste vink, så hvorfor ikke kle henne i en hårete mankini? Vi har masse morsomme klær for utdrikningslaget, bare å velge og vrake!

Accessoirer!

Hysteriskt var ordet, og det er selvfølgelig mer å hente fra samme skuff! En Bride to Be Tiara med slør er en klassiker, men ta sjansen til å heve den kommende brudens utseende med en penisprydd brudebukett, et strømpebånd med snopp og dinglende penisørheng i øreflippene. Det er ingen grenser, og vi tenker da ikke å hindre dere hvis dere vil blåse i penis-fløyte. Tross alt er det jo utdrikningslag, og det skjer ikke hver dag! For ekstra samhold innen gruppen anbefaler vi ordensbånd og tatoveringer.

Pynt!

Lokalet må selvfølgelig pyntes og temaet er naturligvis penis. Spenn opp en enorm same penis forever-ballong som gjør bruden klar over at det nå er same penis forever som gjelder. I taket henger en praktfull penispinata fullstappet av diverse godsaker som med fordel kan slås i stykker, och ved siden svever en matchende penisballong for maksimalt snopp-tema. Kompletter med en haug med stilige utdrikningsballonger som du fyller dansegulvet med.

Dekk bordet!

Ikke engang ved bordet slipper man unna penisene. Både tallerkener og kopper fører tankene til snusk og synd – først da skjønner man at dette er et ekte utdrikningslag! Vil du hedre bruden litt ekstra bør du selvfølgelig piske sammen en kake som prydes med hennes vakre fjes – vi hjelper deg med å designe et høyst personlig kakebilde på et blunk! Ikke glem å legge ekstra vekt til borddekkingen med peniskonfetti, penissugerør og smarte team bride glassmarkører. Og et ekstra pluss for penisformede isbiter!

Luksuriøse drinker!

Man gifter seg kun én gang (nåja), så bobler bør det drikkes – i store mengder! Våre elegante, lange champagneglass er perfekte for luksuriøs bobler, og for musserende rosé kreves stilige partyglass som elegant kunngjør at det er fest, bitches! Den kommende bruden drikker selvfølgelig fra et stilig Bride to Be-glass. Shotene serverer du på et pent shotstativ, eller kanskje du foretrekker at dere drikker av blinkende LED-ringer? Mulighetene er uendelige, men ikke glem å gi kveldens hovedperson en flaske på innerlomma før dere går ut!

Lag morsomme aktiviteter!

Girls just wanna have fun – sørg for å laste opp med morsomme leker for å gjøre det ekstra gøy. Våre Beer Pong-bord er alltid en stor suksess, og hvis øl ikke er noe for deg, finnes det varianter hvor ølen byttes ut med sprudlende Prosecco! For sangfuglene har vi ladet opp med karaoke og for de av dere som nekter å sitte stille utfordrer vi dere til en kaotisk runde med Twerk Pong! Syng farvel til singellivet mens pingpongballene spretter fra rumpa! Hvis du vil gi bruden gode råd til ekteskapets lange og krunglete sti, kan du hente frem «advice for the bride» – boksen som dere fyller med tips og triks for en vellykket ektestand.