vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Tema: Musikkfest

Tema: Musikkfest

Ingenting binder oss mennesker sammen som ekstraordinære fester og rungende musikk, så hvorfor ikke kombinere disse fenomenene og skape nabolagets mest storslåtte musikkfest? I tillegg til høyt volum og syke danseferdigheter, er det en rekke andre komponenter som kreves for at kvelden skal bli akkurat så fantastisk som du forestilte deg. Vi er her for å guide deg i riktig retning, slik at du skaper en uforglemmelig kveld med musikken i fokus!

By på fantastisk sang!

Den mest åpenbare aktiviteten på en storslått musikkfest er å varme opp stemmen og by på et heidundrende sangnummer. Bruk vår festlige karaokemaskin til hjelp, som leveres komplett med høyttalere, mikrofoner og diskolys. Den vakreste sangen og det beste dansenummeret belønnes selvsagt med en flott musikkpokal som vinneren kan ta med seg hjem og plassere på hedersplassen. Som en bonus kan du alltids fiske opp en saksofon og rive av en makeløs solo – det gir garantert pluss i margen når poengene skal deles ut!

Med musikken som krydder

Inviter selskapet til et melodisk måltid servert på våre lekre papptallerkener med noter på. I kolleksjonen finner du også bordduk og servietter med samme musikalske tema. Hvis hjertet ditt banker for diskodans, kan vi anbefale diskokuletallerkenene våre som sprer en skimrende stemning rundt festbordet. Du lager selvfølgelig også drinker i diskokoppen vår!

Music is part of the life of fashion

Hvis ingenting i skapet føles passende for en sprudlende musikkfest, kan vi berolige deg med at vi har en overflod av festklær for anledningen. Hvorfor ikke benytte anledningen til å forvandle deg om til et av medlemmene i The Beatles, med en rosaskimrende jakke prydet med flotte gulldetaljer? Hvis country eller Melodi Grand Prix er mer din stil, har vi ladet opp med cowboyklær og tilbehør som på utsøkt vis fører tankene til Mama Mia.

Hold rytmen med rekvisitter!

Skaff deg masse musikkrelaterte rekvisitter som spres rundt i lokalet før festen begynner! Med oppblåsbare instrumenter legger du grunnlaget for mange morsomme og musikalske øyeblikk. Velg mellom mikrofon, saksofon og skrålende gitar i rosa – eller skaff deg alle hvis du gjerne vil danne et band! Vi har også pappmasker, der du til og med har muligheten til å forvandle deg om til selveste Justin Bieber på en enkel og smidig måte!

Tonegivende dekor

Hvis det er musikkfest skal det også merkes på interiøret – hvis ikke er det bare å la være! Alle døråpninger er selvfølgelig utsmykket med fargerike glittergardiner og over sofaen har du plassert en spektakulær ballongbue som svaier over deg mens du synger og danser. På bordet ligger Elvis-servietter som opptrer i de forskjellige epokene av karrieren sin and you can’t help falling in love på denne utrolige brakfesten!

Let there be light!

Den musikalske scenen har tradisjonelt mange spektakulære lys – så sørg for å investere tungt i effekter som lyser opp festen til et blinkende inferno av enestående farger! Med fiberoptiske capser på hodet glitrer dere om kapp på dansegulvet, samtidig som LED-spotten sprer et ultrafiolett lys over hele rommet. Boblene drikker dere selvfølgelig av champagneglass som blinker når de kommer i kontakt med væske. Slik skal en vaskeekte musikkfest se ut!