vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik skaper du den ultimate halloweenfesten 2023

Slik skaper du den ultimate halloweenfesten 2023

Når hjemmet fylles av kråker, spindelvev og usalige ånder, er det ifølge mange på tide med en skikkelig storrengjøring. Men en ekte halloweenelsker vet jo selvfølgelig bedre enn som så. Når høsten ankommer med sitt skumle mørke, er det endelig på tide å forvandle hjemmet om til et kråkeslott, fullstappet med spøkelsesaktig dingeldangel og gjester kledd ut til det ugjenkjennelige. Det er fest på gang, og vi har flere ting enn noen gang for å gjøre kvelden ekstra skremmende – her er alt du trenger for å skape den ultimate halloweenfesten 2023!

Ekkel pynt!

Når det kommer til å skape en uhyggelig atmosfære, er det ingen øvre grense for hvor mye pynt du bør slepe inn i hjemmet ditt, og helst bør hver kvadratmeter være dekket med ekkelt spindelvev. Med vårt eminente dekorasjonssett er det enklere enn noen gang å spre redsel i hjemmet – alt du trenger å gjøre er å plassere dekorasjonerne på riktig sted! Og hvorfor ikke koste på deg noen matchende halloweenballonger mens du er i gang?

Dødelig borddekking!

Velkommen til bords! Er du kresen kan du bli hjemme, for her er duken dekket av blodige håndavtrykk! Lag en buffé av ekkelhet med konfetti, gresskar og hodeskaller. En haug med roser som har sett bedre dager blir kronen på verket når du serverer ditt herlige festmåltid!

Skummel hage!

Festen begynner i hagen, og det er ekstra sant når det kommer til halloween. Gi gjestene dine et skikkelig velkomstsjokk med et oppblåsbart gigantisk spøkelse som puster og pruste seg mellom gravsteiner og gresskarene. Plasser en oppblåsbar likpose ved siden av en passende spade for å stresse opp naboene, og har du en skogstomt, er jo en krokete heks et must!

Skummelt lys!

Her trengs det lys, eller hva? Men ikke hvilket som helst lys. Det skal være stemningsfulle lykter som blafrer og kaster et guffent lys over alle monstrene og heksene som våger seg inn i hjemmet ditt. Noen kule gresskarlys i kombinasjon med kandelabre og blinkende gatelykter gir festen akkurat den ekle følelsen som kreves på halloween!

Uhyggelige rekvisitter!

Hva er halloween uten mekaniske rekvisitter som rister, skriker og lyser ondskapsfullt med øynene? Ikke særlig gøy, det skal være sikkert og visst! Tenk deg å bli møtt av en skrikende zombie som kommer krypende i full fart – hvem blir vel ikke livredd av slikt! Eller en hoppende klovn som fniser så ondskapsfullt som bare sirkuspersonale kan! Velg din favoritt – og ikke glem røykmaskinen som skaper en rykende gryte på et øyeblikk!

Pst…!

Du har vel ikke glemt kostymet? Her finner du to store lister hvor vi har kåret årets beste halloweenkostymer – både for voksne og barn!

Gode halloween ønsker Partyking!