vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik lager du en eggjakt for hele familien i påsken

Slik lager du en eggjakt for hele familien i påsken

Det er festlig med kaniner, fjær, håndverk og lysegule kyllinger, men det beste med påsken er likevel den tradisjonelle eggjakten. Det spiller egentlig ingen rolle hvor gammel du er, det blir aldri kjedelig å ta med seg en kurv og begi seg ut i vårsola i jakten på egg fullstappet med godteri og andre overraskelser. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre årets eggjakt ekstra spennende!

Puslejakten

Perfekt aktivitet for familien som elsker å pusle! Skaff deg en haug med påskeegg i forskjellige farger og former som du fyller med biter fra et puslespill. For å fullføre puslespillet må man samle sammen alle bitene og plassere dem på bordet, så her trengs både tålmodighet og samarbeid! Vi har mange forskjellige puslespill å velge mellom, Harry Potter puslespill og inosaur puslespill, men det blir ekstra gøy hvis du benytter anledningen til å designe ditt eget puslespill! Velg et pent bilde og send det til oss, så leverer vi ditt helt unike og høyst personlige puslespill!

Piratpåske

Arrgh, hoist the mainsail! Hvis det er skattejakt som gjelder, er det like greit å gå all in. Kle ut barna som pirater og gi dem et ekte skattekart de skal følge. Etter en vill kamp mot bølger, blekkspruter og kanonkuler åpenbarer det seg en vaskeekte skattekiste fylt med spiselige gullmynter som ville gjort selveste Jack Sparrow sjalu!

Meksikansk påske

Dette passer for deg som ikke orker å løpe rundt i skogen hele formiddagen på en slitsom eggjakt. Fyll en pinata med massevis av godterier og heng den opp i nærmeste tre. Ta bind for øynene, snurr noen ganger, så er det bare å svinge balltreet! Treff blink og du får et regn av godteri – Mexican easter style!

Følg påskeharen

I stedet for å lete strategisk etter eggene ved hjelp av et hjemmelaget skattekart, starter en vill jakt på selveste påskeharen! Fotsporene tyder på at han er i nærheten, så her gjelder det å være oppmerksom og feste blikket i bakken. Sporene leder til en lysning hvor det venter masse godterier – og du er selvfølgelig utkledd i full kanindrakt når barna kommer!

Svevende egg

Påskeharen er blitt svimmel av alt heliumet og har festet eggene sine i svevende ballonger, så nå gjelder det å samle sammen så mye godteri som mulig før det havner oppi skyene. Sjekk ut lageret vårt – vi har massevis av påskeinspirerte ballonger!

Voksenpåske

Som kjent er det ikke bare barna som blir i fyr og flamme av en skikkelig god eggjakt. Også voksne synes det er skikkelig gøy å begi seg ut i skog og mark for å lete etter påskegaver. Overrask partneren din med et egg fylt med rødvin fra din beste bag-in-box. Eller hvorfor ikke by på litt voksengodteri i form av Baileys Sjokoladeegg?

Partyking ønsker deg en god påske!