vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temafest: Unnskyld, har jeg kommet feil?

Temafest: Unnskyld, har jeg kommet feil?

Denne utrolig populære temafesten sprer seg som ild i tørt gress på sosiale medier for tiden, og årsaken er enkel – det er nemlig en kjempemorsom idé! Reglene er enkle. Hver gjest feiltolker invitasjonen og dukker opp i et valgfritt merkverdig antrekk. Når du møter gjestene dine i døren, blir du møtt av en hel gjeng merkelige personer med dårlige unnskyldninger. På denne festen blir pirater tvunget til å omgås med sykepleiere og Teletubbies – og forhåpentligvis komme overens. Her er noen passende antrekk for deg som kanskje må spørre: «Unnskyld, har jeg kommet feil?».

Yrke

Unnskyld, har du kommet feil? Hvis du er en person som er midt i karrieren, kan hverdagen iblant være så stressende at du går i surr med dagene. Var du kanskje på vei til jobben som pilot, kokk eller cheerleader? Og endte opp på denne festen i stedet? Bare slapp av, det er bare å fortsette å danse – det spiller vel ingen rolle om du er kledd ut som kirurg eller astronaut?

Trollmann

Unnskyld, har du kommet feil? Det ser ut som at du var på vei mot Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry på sopelimen. Da er det bra at alle på denne festen elsker Harry Potter – for hvem vil ikke slå seg løs med Hagrid, Moaning Myrtle eller Professor McGonagall? En magisk kveld venter – selv om du har gått feil!

80-tallet

Unnskyld, har du kommet feil? Det ser ut som du var på vei tilbake til 80-tallet? Med en skrikende treningsdress og bølgende hockeysveis er du fortsatt velkommen til å feste med oss kjedelige personer som lever på 2000-tallet. Er det treningssett, lilla overall eller gul joggedress som gjelder?

Zombie

Unnskyld, har du kommet feil? Det ser ut som du hører hjemme på en kirkegård noen meter under jorden. Men hvis du insisterer, kan du selvfølgelig være med på festen – men bare hvis du lover å ikke spise hjernene våre! Zombier kommer i uendelige varianter, slik som sykepleiere, cheerleaders, prester, basketballspillere og fengselsinnsatte. På denne festen er alle velkommen – både udødelige og levende!

Nintendo

Unnskyld, har du kommet feil? Det ser ut som du hører hjemme i en gokart på Rainbow Road. Men siden alle på denne festen har en forkjærlighet for Nintendo er du likevel velkommen inn! Dans som en Donkey Kong, Peach eller Yoshi for å gjenskape en herlig SNES-følelse. Eller hvorfor ikke svinge sverd i rollen som Link? Eller vær raskest på festen utkledd som Bowser?

Pirat

Unnskyld, har du kommet feil? Sjørøverøya ligger der borte – men når du likevel er her, vil du kanskje komme inn på et glass lunken rom? Det er veldig flaks at piratantrekk er fine nok til å gå med til fest, og du trenger bare å velge mellom piratkaptein, karibisk pirat eller piratjente. Sving på trebeinet og slipp deg løs!