Hem
Temafest: Hawaii

Temafest: Hawaii

Når været på hjemmebane ikke leverer og kulden finner veien inn under ytterjakken, er det på tide å friske opp stemningen med noen gode vibber fra Hawaiis solfylte strender. Forvandle hjemmet ditt til en glitrende ferieopplevelse og inviter vennene dine til en feiring blant palmer og blomsterkranser. Her er alt du trenger for å feste slik man gjør på Hawaii!

Klær

Når det kommer til klær er det viktig å ta skikkelig i, slik at du nesten sprekker i både farger og form. Sjokkrosa dresser dekorert med palmer, blomsterdekorerte stråhatter og ananasbriller kombinert med et herlig hawaiiskjørt, er den perfekte oppskriften for å smelte rett inn i det tropiske miljøet. Og ikke glem å kjøpe blomsterkranser i storpakning!

Pynt

Pass på – det flyr både papegøyer og flamingoer i stua! Blant oppblåste palmer og fargerike fugler skaper du det perfekte miljøet for å danse hula hula, eller kanskje du vil rive av en fantastisk ukulele-solo så det dundrer i veggene! Pynt baderomsdøren med litt ekte hawaiisk kunst og gi gjestene en skikkelig overraskelse mens de står i toalettkøen. Og så må du selvfølgelig også spre blomster og palmeblader rundt omkring i hele hjemmet!

Drinker

Gi kvelden en heidundrende start ved å by på et par forfriskende drinker fra de festlige glassene våre! Tiki-kopper, kokosnøtter og margaritaglass – we got it all! For å pynte litt ekstra, må du selvfølgelig kjøpe med bambussugerør og en fargerik drinkparaply. Ønsker du tips til 7 smakfulle fordrinker, bør du klikke her!

Oppdekking

Dekk på til fest med våre mest tropiske borddekorasjoner! I tillegg til fargerike papptallerkener gjør det et umiddelbart herlig inntrykk hvis du setter et muffinsstativ midt på bordet blant honeycombs og oppblåsbare øltønner. Her er det bare kreativiteten som setter grenser!

Basseng

Har du ikke basseng? Ingen problem – du kan rett og slett flyte rundt på gulvet! Velg mellom en overdimensjonert iskrem eller en knallrosa flamingo, så er det bare å fylle den opp med badeballer, krokodiller og koppholdere. Du kan nesten høre vannet skvulpe!

A hui hou!