vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Sjekklisten til julefesten

Sjekklisten til julefesten

Desember er ikke bare baking av lusekatter, gaveinnpakning og nedtelling til julaften – det er også tiden for en og annen julefest! Fest med nissetema der nissehælene slår i taket når dere danser i ring rundt juletreet og skåler med gløggen. Men kvelden bringer også med seg enkelte forventninger. Vi har derfor laget en sjekkliste med alt dere trenger for å maksimere julefesten – da er det bare å sette i gang!

Dekorer med ballonger

En ting er sikkert – vi dekorerer for gøy med litt ballonger til jul! La oss endre på det ved å pynte entreen med en bue som ønsker gjestene velkommen ved ytterdøren. Når man vel er kommet inn, blir det ekstra festlig dersom nøtteknekkere og Rudolf svever rundt i lokalet. Men årets store snakkis er fortsatt det heftige ballongtreetklikk her for å motta guiden vår der vi hjelper deg med monteringen steg for steg. Det er råenkelt!

Dekk bordet med godsaker

Med små konfettinisser og røde luer på stolene ønsker du hele gjengen velkommen til et bord dekket med herligheter på et serveringsstativ formet som et gyllent juletre. Å gå all in med morsomme detaljer er alltid populært på fest – så hvorfor ikke kle treet med boozeballs og gløggflasken med en varmende julegenser? Skål!

Dress

Å være kveldens best kledde er ingen match dersom du dukker opp i en LED-blinkende juledress fra Suitmaster. Men, dersom du heller vil være et levende juletre er det fullt forståelig. Når det kommer til julefest finnes det ingen regler, bare at klærne gjerne skal være overdrevent festlige og jolly – noe du enkelt oppnår med en julegenser og skjeggballer! Er du derimot på festen selv om du absolutt ikke har lyst, kan du alltids kle deg ut som Grinchen og krasje festen. Juleanarki!

Juledrink

Server selskapet en heidundrende velkomstdrink på den store julefesten din og smykk glassene med nisseluer og klingende bjeller. Det finnes andre drikker enn dram, gløgg og eggtoddy for den som ønsker å sippe på noe festlig – sjekk ut våre 5 beste juledrinkoppskrifter her!

Nissemoro!

Hohoho, finnes det noen snille festløver her? Ingen julefest uten selveste nissefar – og hvis dere har vært både veloppdragne og samfunnsnyttige, kan dere regne med at han dukker opp med sekken full av gaver til julegaveleken. Julenissens klær finner dere her!

Fotoboks

Si skumnisse! Det er på tide å forevige kvelden i det fantastiske fotohjørnet ditt! Du er selvfølgelig klar med mange morsomme rekvisitter som vil gjøre kvelden uforglemmelig, som for eksempel holografiske draperier og stjerner som backdrop. Og ikke glem den oppblåsbare polkastaven!

Var det alt?

Nei! Vi har selvfølgelig mange andre morsomme ting som gjør julefesten fantastisk – klikk her og ta en titt!