Til toppen
Se full beskrivelse

Julegensere

Du har vel ikke misset den siste festtrenden? Glem glamorøse kjoler og kostymer for julefesten. I år er det julegenser med glitter, smakløse mønstre og figurer som gjelder. Julefest trenden kommer fra USA og festlighetene finner vanligvis sted i hjemmet eller på jobben. Selv i Storbritannia finner vi en årlig juletradisjon som innebærer at man skal ha på seg julegensere på en bestemt dag i desember. «Christmas Jumper Day» er en innsamlingsaksjon av organisasjonen Redd Barna (Save The Children) der alle har på seg en julegenser og donerer minst 10 kroner til Redd Barna.

Bli med på den trenden du også. Enten det er en leken, uanstendig eller seriøs julegenser du leter etter finner du det hos Partyking. By på deg selv og ikke ta julefesten på for stort alvor; med en leken julegenser vil du garantert bli festens midtpunkt.

Bestill den i dag eller hvorfor ikke ta et snakk med vennen dine slik at dere alle kommer med en julegenser til festen. Eller trives du best hjemme med familien? Skaff en genser for hvert familiemedlem, slik at dere har noe å kose dere i hjemme. Perfekt for enhver anledning!

Filter

Show 16 produkter
castle