vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Populære temaer til barneselskapet

Populære temaer til barneselskapet

Nytt år, nye bursdager. Noe som betyr mange storslåtte bursdagsselskaper! Hvis du er lei av selskapsklassikerne og vil prøve noe nytt, har vi funnet frem en liste over våre mest populære temaer når de aller minste skal feires! Ballonger, girlandere, serpentiner – vi har alt! Ta en titt og la deg inspirere!

Enhjørning

Vi har vel alle drømt om å ri på en hvit enhjørning blant skyene? Derfor er enhjørningtemaet det ultimate tema når det kommer til barneselskap. Det er mykt, glitrende og overdådig magisk – akkurat slik vi liker det! Ta en titt blant våre enestående ballonger, girlandere og engangstallerkener. Dersom du vil ta et ekstra steg mot et uforglemmelig selskap, bør du hoppe inn i vårt oppblåsbare enhjørningkostyme, og by på et fortryllende show!

Romfest

Verdensrommet er mer enn bare Star Wars! Men skal vi være ærlige, er mesteparten av verdensrommet Star Wars, og hvem liker vel ikke det? Alle vil vel i selskap der man får partyhatter med bilde av selveste Darth Vader, og spise kake under en girlander av Stormtroopers? Men – selvsagt har vi mer enn bare Star Wars hvis selskapet først skal handle om verdensrommet. Alt fra hengende planeter til kakedekorasjoner med astronauter og raketter! Vi har til og med galaktiske robotkostymer i tilfelle bursdagsbarnet vil kle seg ut!

Harry Potter

At Harry Potters magiske verden er populær er unektelig en underdrivelse. Den lille gutten med runde briller er elsket verden over og er et bombesikkert valg når det kommer til selskap. Ta en titt på ballongene, godteriposene, papptallerkenene, koppene og girlanderne som alle prydes med de fire våpenskjoldene til elevhusene. Du kan også lage en kake som ligner på den Gygrid bakte til Harry på 11-årsdagen hans.

Fotball

MÅL! Hvis jubilanten er en fotballentusiast av rang, har vi det som kommer til å forvandle selskapslokalet til selveste Wembley Stadium! Med lysslynger og papptallerkener som ser nøyaktig ut som fotballer, skal det godt gjøres å bli noe annet enn strålende fornøyd. Sjekk også ut de stilige ballongene og kakedekorasjonssettene våre, som forestiller driblende fotballspillere! Du kan også pynte bordet med en stilig fotballbaneduk – men pass på at ikke selskapsgjestene begynner å spille fotball med sjokoladebollene!

Havet

Havet er like dypt som barneselskap er morsomme, og med temaet sydhavsøy kan ingenting gå galt. Få opp en gigantisk veggdekorasjon, og ordne i stand en sukkerfylt fiskedam blant skjellgirlandere, sjøhestballonger og hvaltallerkener. Hva bursdagsbarnet skal ha på hodet? En gigantisk krabbehatt, selvfølgelig!

Frost

Frigjør deg fra kjedelige barneselskaper, og sats heller på et frossent selskap blant partyhatter, girlandere og tallerkener som er godkjent av alles favorittprinsesser Anna og Elsa. Og hvis dere skal spise magisk gode kaker og drikke iskald saft, må det selvfølgelig gjøres på en Frost-duk!