vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
inhuman-conditions-98830-1
inhuman-conditions-98830-2
inhuman-conditions-98830-3

Inhuman Conditions Spill

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

1 099,90 kr

I lager (4 stk.)
Hvor godt takler du presset under et avhør? Kan du overbevise etterforskeren om at du er menneskelig når du faktisk er en robot med mangel på samtaleevner? Inhuman Conditions setter nettopp det på prøve!

Inhuman Conditions er et fartsfylt tospillerspill der den ene tar rollen som etterforsker og den andre mistenkt. Handlingen foregår i en uhyggelig byråkratisk verden. Etterforskeren, utstyrt med kun to frimerker og et samtaleemne, må fastslå om den mistenkte er et menneske eller en robot.

Roboter må svare nøyaktig på spørsmål for å unngå mistanke, selv om de har samtalefeil. De må være smarte og styre samtalen på subtile måter uten å avsløre seg selv.

Folk har frihet til å snakke åpent, men det kan være et tveegget sverd. Det finnes ingen riktige eller gale svar, kun svar som kan sees på som mistenkelige eller uskyldige. En feilinformasjon kan føre både mennesker og roboter til Byråets Invasive Bekreftelsesenhet, hvor de venter på videre testing sammen med etterforskere som gjør uriktige vurderinger.

  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 5 minutter
  • Antall spillere: 2
  • Rec. Alder: 12+
Art.nr 98830-1

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger