harry-potter-tillbehorskit-med-kista-30769-2

Harry Potter Tilbehørssett med Kiste

699,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Anette
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Monica
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Raphaela
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Vi köpte kitet till vår dotter som fyllde 5. Hon älskar det, trots att det är ganska låg kvalité om man jämför med de dyraste/originaltillbehör från filmen. Dock är priset otroligt lågt för det man får och barnen öser runt med sakerna på i huset och ute och då vill man ju verkligen inte ha dyra grejer som man blir ledsen över när de förstörs under leken. Vi tycket att det var den perfekta presenten för vår lilla flicka som så gärna ville vara Hermione Granger. En sak kan nämnas om kistan och det är att den är ganska fragil då den är gjort av något starkare kartong. I vår första beställning hade den gått sönder under transporten, men Partykungen hade direkt skickat ett helt nytt kit på bara några timmar. Sammanlagt är vi supernöjda och många födelsedagsgäster har redan frågat var man kan köpa det :-)
  7 av 9 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Harry Potters kiste inneholder alt han trenger for å takle det tøffe livet som trollmannlærling, og nå kan du også eie et eksemplar! Dette sjarmerende tilbehørssettet gjør deg parat til å dra rett fra plattform ni og tre fjerdedeler og hele veien til Hogwarts!

Harry Potter Tilbehørssett med Kiste består av en kiste, en kappe, et skjerf, et slips, en tryllestav og et par briller. Kisten er brun med påtrykte, gule striper og Hogwarts symbol på lokket. Foran er der to sølvfargede spenner. Kappen er svart med romslige, lange ermer. Den har Howarts symbol trykket på 2 steder og den lukkes i front ved hjelp av borrelås. Skjerfet er langt og det går i lilla med doble, gule striper. Slipset matcher skjerfet og det festes ved hjelp av et elastisk bånd rundt halsen. Tryllestaven er grå med detaljer som gjør at den ser dekorativt slitt ut. Brillene består av stenger uten glass. De er svarte og har en rund form.

Mål på kisten: Ca 45x30x19 cm (BxDxH).