Se større bilde

Flametrooper Deluxe Karnevalsdrakt

first_saleprice.value: 47920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
599,- 799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Kast deg ut på romeventyr akkurat som en ekte Flametrooper fra The Force Awakens, iført dette stilige og høykvalitative karnevalkostymet! En Flametrooper er en oppgradert Stormtrooper som i sin kamp mot Jediene kan forvandle slagmarken til et brennende inferno. Forbered takketalen allerede nå, for i besittelse av dette kule kostymet kommer du garantert til å vinne mange karnevalkostymekonkurranser! 

Flametrooper Deluxe Karnevalsdrakt inkluderer en jumpsuit, et belte og en maske. Jumpsuiten er vattert for en realistisk følelse av at du bærer en Flametrooper-rustning. Den er hvit, har svarte og grå detaljer samt utstikkende, fylte støvelskaft med skotrekk som du kan dra over skoene eller strømpene dine. Beltet er fylt og matcher jumpsuiten. Masken er todelt og produsert av plast. Den har sølvfargede og svarte detaljer og en smal åpning for øynene. Sko er ikke inkludert.

Finnes i størrelsene: Standard og X-Large.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29696 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle