vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Grå

Partyking har samlet alle grå produkter fra vårt sortiment og puttet dem i én og samme kategori. Produkter i grått ligger mellom svart og hvitt på fargeskalaen. Til tross for at grå er en ganske fargeløs farge, er grå nyanser meget populært på dingser, innredning og kostymer.

Kanskje du er bedt på fest med grått som tema? Eller ser du etter en bursdagspresang til en venn som elsker fargen grå? Eller leter du etter en hekseparykk til Halloween? Da har du virkelig kommet til rett sted. Partyking har et stort og mangfoldig utvalg av grå produkter – alt fra kondomer til gavebånd i forskjellige grå nyanser.

Vi har også et variert utvalg av kostymer i gråfarger. Kanskje du vil kle deg ut som en mus, ulv eller varulv? Eller leter du etter en parykk til utkledningen som gammel kjerring eller gubbe? Slutt å lete, for her finner du alt du trenger til den grå temafesten.

Eksempler på grå produkter fra Partyking: kostymer, parykker, plastkopper, tallerkener, håndklær, hatter, dusjhetter, ryggsekker, mobildeksel og klær.
Les mer