Se større bilde

Elektrisk Fotmassasje

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 143600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 19
selected_index: 0
1 795,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Slitne føtter? Ømme ledd? Stive tær? Med et elektrisk fotmassasjeapparat demper du samtlige symptomer i et jafs. Med en gang du har kommet innenfor døren og fått sparket av deg skoene – brygg da en kopp kaffe, hent fram favorittavisen og putt tottelottene dine ned i et nyinnkjøpt massasjeapparat. Og når du sitter der med de halvdøde føttene dine i fotmassasjekaret – sørg for at du nyter det – skikkelig!

Elektrisk Fotmassasje er et supersmart produkt for både voksne og barn. Den tar hånd om de trøtte og ømme føttene dine etter en hard dag på jobben. Det elektriske fotmassasjeapparatet er laget av ABS-plast og har en rekke forskjellige behandlings-"nivåer". I massasjeapparatet er det også integrert varme som går opp til 39 °C. Velg mellom tre forskjellige massasjetyper. Når du ikke bruker apparatet, er det bare å lagre det i en skuff eller lignende. Fotmassasjeapparatet kobles enkelt til en stikkontakt. Strømkabel er inkludert.

  • Materiale: ABS-plast
  • Mål: 35 x 40 x 20 cm
  • Vekt: 3,75 kg
  • Tre forskjellige moduser
  • Varme: opptil 39 °C
  • Kobles til vanlig stikkontakt
  • Inkl. strømkabel

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen60058 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle