vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Smarte ting

I denne kategorien finner du fremfor alt smarte ting som smarte og praktiske verktøy. Oppfinnelsesrikdommen er veldig bred, fantasien ser ikke ut til å ha noen grenser hos oppfinnerne og du kommer uten tvil til å bli begeistret over å finne flere gjenstander du har ønsket deg i flere år. Hvor ofte har vi egentlig ikke blitt frustrerte over at det for eksempel ikke har eksistert noe praktisk sporingsapparat som gjør det lettere å finne en mistet ting? Hos Partyking kan du finne flere varianter av nettopp dette produktet som hjelper deg å spore for eksempel nøkler og fjernkontroller enkelt hjemme. Når det kommer til matlagningen, så kan til og med den forvandles til en helt ny opplevelse ved hjelp av de smarte kjøkkengjenstandene våre. Vi har alt du noensinne har ønsket deg, og til og med det du ikke visste at du ville ha! Regn med at å kutte opp frukt, lage sauser og koke egg kommer til å bli mye enklere fra nå av. Vi har også flere redskap som er spesielt tilpasset til flasker. Er du spesielt redd for en dyr vinflaske, så kan en av flaskelåsene våre være noe å ta en ekstra titt på.

Her kan du finne en røykmaskin som kanskje er en av de heftigste hjemmefest-sakene man kan ha. Den er perfekt for å skape feststemning ved sceneopptredener, hjemmefesten eller på dansegulvet.

Vi har også flere smarte ting for festen, som en cocktailvekt som regner ut hvor mye du skall helle i av hver ingrediens og sier fra når du skall slutte å helle i, for å blande de perfekte drinkene. Hvis du skulle helle i for mye, så gjør den en ny beregning og forteller hvor mye du skal ha i av de andre ingrediensene. For å bruke den stiller du glasset på vekten og velger en av de 300 oppskriftene den har.

Her er også en smart minnepinne du til og med kan spille inn lyd på. Perfekt for deg som ofte bruker diktafon til å spille inn beskjeder eller gjøre intervjuer med. Vi har også smarte ting til hjemmet. Hvis du lurer på å skaffe vaskehjelp hjemme, hvorfor ikke kjøpe en robotstøvsuger i så fall? Hos oss kan du finne Emerio Robotstøvsuger. Denne kompakte robotstøvsugeren gjør effektivt rent i alle krinkler og kroker hjemme hos deg mens du gjør noe morsommere. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke av og på, lade den opp og tømme beholderen. Den er også veldig stille av seg så du knapt hører at den er i gang.

En annen av de smarte tingene våre er bluetooth-termosen. Dette er en termos som holder rede på hvor mye væske du får i deg om dagen. Ved å synce termosen med smartphonen din kan du enkelt ha kontroll på hvor mye du drikker per dag.
Les mer