Se større bilde

Tilbehør

El Wire Horror Clown LED Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
249,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Vennene dine kommer ikke til å holde ut når de ser dette fæle lynet, og de vil gå og slukke lyset for å slippe ubehaget. Men det er det ikke mye hjelp i, for lynet er enda verre i mørket! Kle deg i festens mest skremmende kostyme hele døgnet, ved hjelp av denne skumle LED-masken.

El Wire Horror Clown LED Maske er en klovnemaske med LED-slynger. Produktet er i størrelsen one size for voksne. Det fins 3 lysinnstillinger: konstant lys, blinker sakte og blinker raskt (se video). Masken har en on/off-knapp på tilhørende boks som kan legges i lommen eller festes på klærne. Den dekker hele ansiktet og har et elastisk bånd rundt bakhodet. Det er hull til øyne og munn, dog bare pustehull, så du kan ikke spise eller drikke med masken på. Produktet trenger 2 x AA-batterier som kan kjøpes utenom. Selges enkeltvis og er lagd av plast.

  • Størrelse: One size (voksen)
  • Materiale: Plast
  • Antall: 1-pakning
  • 3 lysinnstillinger
  • Trenger 2 x AA-batterier som kan kjøpes utenom

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen68717 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle