Se større bilde

Tilbehør

El Wire Dollarsign LED Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 81
selected_index: 0
249,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Hvis du vil skremme vettet av vennene dine på neste karneval, er dette masken for deg! Med El Wire LED-maskene våre får du ikke bare en tøff maske i dagslys, men en enda tøffere maske når det blir mørkt ute! Med innbygd El Wire LED-belysning vil denne LED-masken synes ekstra godt i mørket og den ser skikkelig fryktinngytende ut med sitt unike design.

El Wire Dollarsign LED Maske lyser opp og har motiv bestående av en LED-slynge utformet som dollartegn for øynene og sting for munnen. Masken kommer med tre ulike innstillinger for LED-slyngen: konstant, sakte blink og hurtige blink. Masken dekker ansiktet og har hull til øyne og munn. Den kan enkelt festes med elastisk strikk rundt hodet. Selges med LED-belysning i ulike farger. Samtlige masker er svarte med røde flekker. Kommer i one size for voksne. Drives av 2 x AA-batterier som ikke følger med, men som kan kjøpes i tillegg.

Fakta om El Wire Dollarsign LED Maske:
  • Materiale: plast
  • Størrelse: One size (voksen)
  • 3 ulike lysmoduser
  • Krever 2 x AA-batterier (følger ikke med)

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen67771 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle